Συνεργασία Brokers Union και Κ-2

Η συνεργασία της Brokers Union και της Κ-2 ξεκινάει επίσημα την 1η Αυγούστου 2017. Ο διευθύνων σύμβουλος της Κ2 κος Νικόλαος Κεχαγιάογλου αναλαμβάνει σε πανελλήνια βάση την Διεύθυνση Πωλήσεων και Ανάπτυξης Ασφαλιστικών Εργασιών του νέου σχήματος, ενώ οι δύο εταιρείες θα συστεγάζονται στα ιδιόκτητα γραφεία της Brokers Union στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 90 στην Γλυφάδα.

Το προσωπικό της Κ2 θα μεταφερθεί αυτούσιο στις νέες εγκαταστάσεις και όλοι μας οι πελάτες θα εξυπηρετούνται από εκεί, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο παραμένει το ίδιο. Η στρατηγική αυτή συμφωνία θα έχει σημαντικά οφέλη για τους υφιστάμενους και τους μελλοντικούς πελάτες μας, γιατί η ενοποίηση δυνάμεων θα επιφέρει νέες συμφωνίες με τις ασφαλιστικές εταιρείες για καλύτερα προϊόντα, χαμηλότερες τιμές και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση. Το όραμα των πρωταγωνιστών αυτής της συνεργασίας, του κου Νικόλαου Κεχαγιάογλου και του προέδρου της Brokers Union κου Νικόλαου Βελλιάδη είναι η δημιουργία μια εντελώς διαφορετικής κουλτούρας στην ασφαλιστική αγορά η οποία θα βασίζεται στην ανθρωποκεντρική και όχι την πελατοκεντρική προσέγγιση του πολίτη.

Ο κάθε άνθρωπος, εργαζόμενος, ελεύθερος επαγγελματίας, επιχειρηματίας, κάθε οικογενειακής σχέσης, έχει ξεκάθαρα διαφορετικές ανάγκες από οποιονδήποτε άλλο, οι οποίες απαιτούν αληθινή και επαγγελματικά ανθρώπινη προσέγγιση έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα του ιδίου και όχι της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρείας. Το όφελος των υπολοίπων έπεται και δεν προηγείται και έρχεται ως φυσικό επακόλουθο της ικανοποίησης των αναγκών του κάθε φυσικού ή νομικού προσώπου που εξυπηρετήθηκε και ικανοποιήθηκε.

Στα άμεσα σχέδια βρίσκεται η υλοποίηση ενός καινοτόμου μηχανογραφικού συστήματος το οποίο θα ενοποιεί και θα συγκρίνει όλες τις προϊοντικές πολιτικές των μεγαλύτερων και ποιοτικότερων ασφαλιστικών εταιρειών, η συστηματική εκπαίδευση και ανάπτυξη σε εθνική βάση των συνεργατών του δικτύου, η διασύνδεση όλων των μονάδων κάτω από μια ενιαία επικοινωνιακή βάση, η παροχή στους πελάτες προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων γι αυτούς σε αποκλειστική διάθεση.

Ταυτόχρονα ισχυροποιούνται τα μεγάλα ομαδικά προγράμματα που ήδη διευθύνει η εταιρεία μας σε εθνικό επίπεδο όπως της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων και των συνεργασιών που προέκυψαν εξ’ αυτής (Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων). Ο κος Κεχαγιάογλου δήλωσε: «Έχουμε μια εξαιρετικά σημαντική και ιστορική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Θα βαδίσουμε με γνώμονα την ανθρωποκεντρική προσέγγιση του κόσμου ο οποίος διψάει για αυτό σε κάθε τομέα, ιδιαίτερα δε στον δικό μας ασφαλιστικό τομέα ο οποίος μπορεί να προσφέρει στον καθένα την απαραίτητη προστασία από κάθε κίνδυνο ο οποίος μπορεί σε μια και μόνο στιγμή να καταστρέψει τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.»Πηγή https://www.kofa.gr/insurance-news/synergasia-brokers-union-ke-k-2/