Ματιές …στο “πι και φι”.

Ματιές …στο “πι και φι”.

pitsbrsΣτα «πεταχτά»

Ειδησούλες «μικρές» η «μεγάλες» στο  «πι και φι»  τις βρίσκεις , τώρα πια, στον απέραντο χώρο ενημέρωσης του διαδικτύου.

Ράλι Παλλάδιο και πολύ  κακή στιγμή για το πλήρωμα της Πόρσε σε έξοδο. Δύσκολες στιγμές χωρίς κανένα σχόλιο.

Ράλι « Μαύρο Ρόδο» και αλλαγή σχεδιασμού με νέα έδρα του αγώνα  στην Κινέττα  και μία ειδική επί τρείς φορές δηλαδή σπριντ, ας είναι κι έτσι! Λεπτομέρειες ..προσεχώς.

Σούπερ Μοτο. Κακή στιγμή  σε φιλανθρωπική εκδήλωση  Σούπερ Μοτο στην Ιταλία στην μνήμη του Μάρκο Σιμονσέλι .Έχασε  την μάχη ο παλαίμαχος αναβάτης Ντοριάνο Ρομπόνι σε ατύχημα.

Εντουροβόλτα. Χωματερή βόλτα  αφιερωμένη  στους  παλαίμαχους  μάχιμους χωματερούς αναβάτες   στα Μέγαρα . Πολύ μονοπάτι!

Φόρμουλα ένα. Έφυγε ο Ρος Μπράουν από την ομάδα της Μερσεντές. Μου άρεσε ότι  το αμφισβητούσαν πολλοί  ότι θα συμβεί .

Φόρμουλα ένα. ‘Άμα έχεις το ..μαρούλι πάς όπου θέλεις. Παστόρ Μαλντονάντο και Λότους.

Σούπερμπάϊκς. Προσωρινό πρόγραμμα 2014 με 14 αγώνες . Μέσα η Μαλαισία, Νότια Αφρική ,Μιζάνι / Ιταλία. Έξω Τουρκία, Σίλβερστοουν/Αγγλία, Μόντσα/Ιταλία .

Φόρμουλα ένα. Οι της Ρεντ Μπουλ απολαμβάνουν τους τίτλους , οι της Φερράρι/πρόεδρος, ψάχνουν να βρουν τις αιτίες που έμειναν πίσω.

ROC η ο «αγώνας των πρωταθλητών» ως συνηθίζεται   να λέγετε η εκδήλωση που γίνετε στην Άπω Ανατολή , Ταϊλάνδη, Μπανγκόγκ.

Αναβολή / ματαίωση  λόγω της πολιτικής αστάθειας που επικρατεί στην χώρα.

«Ντακάρ» 2013/2014. Όλα έτοιμα για το άλλο μεγάλο γεγονός του μηχανοκίνητου σπορ.

Ειδήσεις, νέα των μηχανοκίνητων σπορ. Που τις βρίσκεις; στις επίσημες ιστοσελίδες της εκάστοτε διοργάνωσης. Παραγωγή ειδήσεων που αναπαράγουν όλοι.

Άσχετο ποδοσφαιρικό . Που βλέπεις το καλύτερο ποδόσφαιρο; Στις μεγάλες κατηγορίες , σπάνια, είναι και ακριβές. Στις μικρές κατηγορίες , τις ερασιτεχνικές «ότι το εκλεκτόν».

Κι από επιλογές , στοιχηματικές; τώρα έχουν τελειώσει οι διοργανώσεις που με απασχολούν. Το τι έγινε στην σαιζόν που πέρασε κάποια στιγμή θα αναφερθώ, εξ άλλου   ο στοιχηματισμός  δεν είναι το πάν.

 

Ευτυχώς που το παλληκάρι με τις ασφάλειες βαρέθηκε να «κολλάει» καθημερινό μήνυμα στα άρθρα.

 

Φαίνεται πως έκανε η κάνει  εντύπωση το άρθρο το ωραίο για τις προσπάθειες κατασκευής αυτοκινήτων στην Ελλάδα (του κου Λεονάρδου Μπήτρου).

Κι όμως είναι η αλήθεια. Είναι σαν το άλλο σενάριο , κάποιες εποχές , με τις πίστες ταχύτητας στην Ελλάδα   αλλά μόνο προδιαγραφών φόρμουλα ένα, όχι ότι κι ότι. Είχε επικρατήσει το γνωστό  φτιάξε και συ μια πίστα …στα χαρτιά μήπως και πάρεις καμία επιδότηση.

Τέλος πάντων , αυτά!

 

div { margin-top: 1em; } #google_ads_div_wpcom_below_post_adsafe_ad_container { display: block !important; }
]]>


Δεκεμβρίου 2, 2013


Αναρτήθηκε από τον/την |
ΕΠΙΚΑΙΡΑ | , ,

Source Article from http://www.asfaleiesmoto.gr/%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B9/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=%25ce%25bc%25ce%25b1%25cf%2584%25ce%25b9%25ce%25ad%25cf%2582-%25cf%2583%25cf%2584%25ce%25bf-%25cf%2580%25ce%25b9-%25ce%25ba%25ce%25b1%25ce%25b9-%25cf%2586%25ce%25b9