Η Mega Brokers στήριξε τον μικρό Κωνσταντίνο

Οι Συνεργάτες και το Διοικητικό προσωπικό της MEGA BROKERS τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν ενεργά, στα πλαίσια των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών τα οποία προσφέρονται στο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων «Αγάπη για Ζωή». Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες που με τη συμβολή της MEGA BROKERS, o μικρός Κωνσταντίνος παρέλαβε την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 το ειδικό κάθισμα το οποίο θα διευκολύνει την καθημερινότητά του και θα του επιτρέψει να ζήσει με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον. Ενέργειες σαν κι αυτή αποτελούν παράδειγμα ελπιδοφόρο και φανερώνουν πως ο σεβασμός στον άνθρωπο και στο περιβάλλον είναι προτεραιότητα της εταιρείας μας. Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους Συνεργάτες και το Διοικητικό προσωπικό μας που συμμετέχει με τη συνεχή προσφορά τους. Και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά!

Στην επιστολή του το “Ιδρυμα αναφέρει:

Αγάπη για Ζωή χάρισε στο μικρό Κωνσταντίνο “αγάπη”…. το νέο ειδικό καρεκλάκι του Κωνσταντίνου θα βοηθήσει την καθημερινότητά του, καθώς και την καθημερινότητα της οικογένειάς του. Την Παρασκευή 21.7.2017 όπου έγινε η παράδοση του ειδικού καθίσματος, στα γραφεία του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμα φορά, για τη στήριξη και την αμέριστη βοήθεια το Ίδρυμα Αγγελικούσης Αντώνιος & Ιωάννης καθώς επίσης και την Ασφαλιστική Εταιρεία Mega Brokers, όπου χωρίς τη βοήθειά τους το έργο αυτό θα ήταν αδύνατο… Το ίδρυμα Αγγελικούση εκπροσώπησε η κυρία Γιαννοπούλου, και τη Mega Brokers εκπροσώπησε η κυρία Καρβούνη.

Με την παρουσία της μας τίμησε η κυρία Γκρίζη Μαρία, και η κυρία Κλειώ Ζώγα (εκπροσωπώντας την εταιρεία KlioMed). Πάντα παρούσες στις επάλξεις η πρόεδρος Παρασκευή Βάγγαλη και η ταμίας Αθανασοπούλου Ουρανία.

Η Αγάπη δίνεται απλόχερα, η αγάπη δεν ζητά ανταλλάγματα, η αγάπη δίνει χαρά… η αγάπη είναι αυτοσκοπός, η αγάπη γεμίζει τις ψυχές μας με δύναμη για το αύριο…. Η στήριξή σας είναι πολύτιμη, είναι οδηγός για τα επόμενα βήματά μας.Πηγή https://www.kofa.gr/insurance-news/mega-brokers-stirixe-ton-mikro-konstantino/