Για 10 εκατ. μηνύει τους Lloyd’s ο Kanye West

Η εταιρεία του δημοφιλούς τραγουδιστή μηνύει τους Lloyd’s του Λονδίνου για 10 εκατ. δολάρια λόγω της κύρωσης της περιοδείας του.

Η Very Good  Touring ισχυρίζεται ότι οι Lloyd’s ενδεχομένως να αρνηθούν να καταβάλλουν αποζημίωση λόγω του θέματος υγείας που προκλήθηκε στον τραγουδιστή από τη χρήση μαριχουάνας. Η εταιρεία απαιτεί επίσης την καταβολή τόκων για εικαζόμενη παράβαση της σύμβασης.

Ο δικηγόρος του Howard King αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα: “Δεν έχουν παράσχει λογική εξήγηση στο γιατί δεν έχουν ακόμα αποζημιώσειτον West ή οποιαδήποτε ένδειξη εάν θα πληρώσουν στο μέλλον, υπονοώντας ότι η χρήση της μαριχουάνας από την Kanye μπορεί να στηρίξει άρνηση αξίωσης. ”

Ο Kanye West ακύρωσε τις τελευταίες 21 ημερομηνίες του στο Tour Saint Pablo τον περασμένο Νοέμβριο και έγινε δεκτός στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νομικές εφημερίδες, ο 40χρονος είχε δαπανήσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε ασφάλιστρα. Η περιοδεία στο Saint Pablo του Kanye είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, αλλά έλαβε τέλος όταν ο τραγουδιστής πέρασε οκτώ ημέρες σε ένα νευροψυχιατρικό κέντρο στο UCLA στο Λος Άντζελες.

Ο κ. King, ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρεία του Kanye West, αρνείται τους ισχυρισμούς ότι η χρήση κάνναβης οδήγησε στη «σοβαρή, εξασθενημένη ιατρική του κατάσταση». Ο κ. King κατηγορεί επίσης τους Lloyd’s ότι “μοιράστηκε” εμπιστευτικές πληροφορίες με δημοσιογράφους και αναφέρει την ενδεχόμενη λήψη νομικών μέτρων, ενώ επισημαίνει οτι προσπαθούν να αποφύγουν την πληρωμή της αποζημίωσης.

“Οι καλλιτέχνες νομίζουν ότι αγοράζουν ηρεμία και οια σφαλιστές ξέρουν ότι μόλις πήραν ένα εισιτήριο για δικαστική αίθουσα”.Ο Kanye West έγινε δεκτός στο νοσοκομείο μετά από μια σειρά ασταθών σχολίων στη σκηνή τον περασμένο Νοέμβριο, συμπεριλαμβανομένου και των ισχυρισμών ότι ο JAY-Z έστειλε ανθρώπους για να τον σκοτώσουν και ότι ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg δεν είχε πληρώσει τα χρέη του ύψους $ 40 εκατομμυρίων.Ο τραγουδιστής είπε επίσης σε ακροατήριο στην Καλιφόρνια ότι δεν είχε ψηφίσει στις εκλογές στις ΗΠΑ αλλά ότι θα υποστήριζε τον Donald Trump.

Πηγή: insurancedaily.grΠηγή https://www.kofa.gr/insurance-news/gia-10-ekat-minyi-tous-lloyds-o-kanye-west/